Om oss

Printoz er et av Skandinavias ledende selskaper innen profilklær og profilprodukter. Våre mange års erfaring som helhetsleverandør betyr at vi er allsidige spesialister som både sørger for og dere, kundene våres, behover. Enten det er en liten bestilling av t-skjorter eller et mer omfattende behov full profilering med klær, produkter, skilting og mer til selskapet ditt.

Takket være våre egne logistikk- og e-handelsløsninger, kan vi håndtere behovet deres av profilering helt flytende i enda større skala. Kontakt oss i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg!

Totalt selger Printoz-selskapskonsernet profileringsartikler for cirka 35 millioner norske kroner per år (2019) og har den høyeste kredittvurderingen til Bisnode Soliditet, AAA-rating.

Utvalget

På nettsiden vår vil du finne et stort utvalg av profilprodukter. Vi samarbeider med ledende leverandører til å gi profiler i alle prisklasser og alltid holde høyeste kvalitet!

Profilen din er viktig

Vi hjelper med alle typer merking. Kontakt oss dersom du har spørsmål om hvordan bedriften din kan skille seg på beste mulige måte.

Service

Takket være vår lange erfaring i bransjen, kan vi gi raske og nøyaktige svar på dine spørsmål. At kunden blir fornøyd, er alltid viktig for oss.

Villkor

Printoz vil alltid prøve å tilfredsstille våre kunders krav til største mulige grad. Her finner du de villkor og betingelser som vi jobber etter.

Betalingsbetingelser
30 dager netto eller etter avtale. Hvis kundens kredittverdighet anses utilfredsstillende som betalingsmåter, skal betaling skje på forhånd via kredittkort eller bankoverføring. Leveringstid er ved forskuddsbetaling fra og med betaling og ikke godkjent korrekturlesing. Vi leverer til både selskaper, foreninger og enkeltpersoner.

Produkter
Produktbilder på siden gjenspeiler produktet så grundig som mulig. Bildene kan ha små avvik fra virkeligheten på grunn av skjerminnstillinger. Hvis du er usikker på fargen på en bestemt vare, bestill en test før. Det blir vanligvis sendt helt gratis!

Bestilling
Alle bestillinger må skje skriftlig i e-posten. Bestilling via telefon gjelder ikke godkjente ordrer. Kunden må angi PMS-farger (Pantone Matching System) hvis ønskelig, ellers gjørs fargen etter innsendt fil. Digitale bilder må sendes som CMYK for så nøyaktige resultater mulig. Levering-, fakturaadresse og telefonnummer må oppgis ved bestilling.

Levering
Levering av Printoz til kunden betales av kunden, med mindre annet er avtalt. Printoz er ikke ansvarlig for forsinkelser av tredjeparter, som f.eks. logistikkfirmaer. Kunden er ansvarlig for å gi riktig leveringsadresse, og om det er fakturaadresse eller privat adresse (service point).

Til privat adresse (service point) vil det normalt ta en ekstra dag ettersom en varsel må bli sendt til kunden med pakker til service points. Kunden er ansvarlig for å ta hensyn til dette når de bestiller.

Returrett
Varer blir spesielt produsert av Printoz til kunden og derfor er bestillingen bindende.

Reklamasjon
Defekte varer må reklameres innen to uker etter mottak av produktene. Kontakt din salgsrepresentant på Printoz og fortell om den feilen som ikke skjedd under transport. Hvis feilen skjedd under transport, må du kontakte transportselskapet. Selvfølgelig hjelper vi med denne prosessen. Ved defekt vare skal et nytt produkt bli sendt så raskt som mulig innen rimelig leveringstid.

Priser
Priser på nettsiden oppgis i norske kroner (NOK). Prisene er eksklusive merverdiavgift og frakt. Prisene gjelder inntil videre og kan endres når som helst på nettstedet. Et tilbud som blitt sendt gjelder i én (1) uke. Vi jobber alltid hardt for å sikre at alle prisene er nøyaktige, men vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake en pris hvis skrivefeil ville oppstå.

Vaskeinstruksjoner
Ven plagget inn og ut ved vasking. Plagg med trykk bør ikke vaskes i mer enn 60 grader. Må ikke tørkes. Printoz er ikke ansvarlig for trykk som blir revet i vask når du ikke følger vaskeinstruksjonene.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss oss på kontakt@printoz.se eller 08-40020750. Vi vil svare raskt!

Printoz laveste pris-garanti
Vi prøver alltid å holde lavest mulige pris på alle produktene våre. Med våre fordelaktige salgskontrakter og egen produksjon, kan vi holde markedets beste priser til tross for at vi produserer i Sverige med høy kvalitet. Hvis du finner varen for en lavere pris på et annet sted, vil vi tilby deg varen til en lavere pris.

Laveste pris-garantien gjelder identiske produkter som tilbys på det svenske markedet, som er publisert i nettbutikken eller katalogen til ordinær pris (ikke til salgs eller kampanjepris). Lavere pris skal vises med en kopi før du bestiller. Vi forbeholder oss retten til å når som helst å trekke tilbake tilbudet.

Korte fakta

Firmanavn
Printoz Norge AS
Org.nummer
922 406 871
Adresse hovedkvarter
Aspholmsvägen 14, 702 27 Örebro, Sverige
E-post
contact@printoz.no