Profilklær og 0 produkter!

Norges største utvalg av Profilklær!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Populære avdelingerProfilklær

Velkommen til Printoz og Norges helt klart største utvalg av profilklær. Her har vi samlet de beste produktene fra de sterkeste merkene, slik at vi kan være en komplett leverandør som dekker alle behovene dine når det gjelder profilklær med trykk.

Bare klikk på kategorien, hvor det ønskede produktet ligger i menyen over, eller bruk søkefunksjonen for å finne hva du leter etter. Du kan enkelt søke etter produkt, farge og prisklasse for å navigere blant alle våre tusenvis alternativer! Vi har profilklær og produkter fra alle forskjellige prisklasser og modeller.

Profilklær med trykk er en markedsføring som til tross for den digitale revolusjonen er på vei oppover. Det har aldri før vært så viktig som i dag å sikre sin digitale innsats mot kunder og brukere også ved hjelp av fysisk markedsføring. Profilklær er en velprøvd metode med stor innvirkning, og er i forhold til TV og radio en svært kostnadseffektiv markedsføringsmåte.

Studier har vist at en gave i form av et produkt av trykk gir et sterkt følelsesmessig inntrykk, i motsetning til mange "klassiske" markedsføringsmåter som bare blir til hvit støy i mottakerens øret. Mottakeren får et sterkere bånd til et selskap som deler ut et nyttig produkt, og selskapet blir lettere "top of mind" hos en slik kunde når det er tid for dem å bestille varer.

Å handle profilklær har aldri vært så enkelt som i dag. I stedet for å oppsøke den typiske profilleverantøren og tilbringe flere timer på å søke blant begrenset utvalg, kan du nå enkelt bla gjennom siden vår og velge fra Norge største sortiment av profilklær og produkter med trykk. Ved noen enkle søk, kan du klikke deg til drømmeproduktet ditt og lett se en tydelig pris. Du bestiller også raskt og enkelt på nettet. Det behøver ikke være komplisert eller tidkrevende å bestille profilklær!

Styrk merket ditt i dag allerede ved å tilby nye, unike og kreative profilklær. I vårt gigantiske tilbud, vil du garantert finne de beste produktene til akkurat din bedrift. Vi har også lang erfaring innen spesialisert produksjon av profilklær! Ta kontakt med oss direkte for mer informasjon om spesialproduksjonen vår.

Det kan ikke gå galt med våre mest populære produkter, som f.eks. t-skjorter, tøyposer og nøkkelbånd, ettersom disse er produktene alltid blir verdsatt og brukte. Men det er en overflod av produkter som kan brukes til litt mere høyprofilerte kampanjer som skiller seg ut. Vi har alt for å dekke dine ulike behov! Hvis dere trenger spesialproduserte varer helt ifølge deres unike krav, er det selvsagt noe som vi kan ordne.

Vi kan alltid garantere kundene våre den høyeste kvaliteten ved å bare bruke sterke og kjente merkevarer. Våre mange års erfaring i bransjen, samt in-house produksjon av 90% av salget vil sikre den høyeste kvaliteten, best pris og raskeste service. Når det gjelder profilklær og produkter med trykk, er vi ledende i bransjen!

Unike produkter til fantastiske priser
Klikk på noen av våre varemerker for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Vi har eksklusive merker som Kosta Boda, Orrefors, Design House, Jamie Oliver og mer i vår butikk, men også billigere varianter som Gildan, Fruit of the Loom og Bullet, slik at du kan finne akkurat hva du leter etter i din ønsket prisklasse!

Vet du ikke hvilket merke som passer deg best? Kontakt oss så vil vi hjelpe deg å søke etter produkter basert på merkevaren. Vi har lang erfaring i å finne egnede produkter til våre kunder - prøv oss i dag helt gratis!Profilklær og produkter for alle!

I et stadig mer konkurransedyktig forretningsmiljø, er det viktig å bli sett og å oppnå dette på den riktige måten. Vi har profilklær og produkter innen alle områder til markedsledende priser. Handle fra helhetsleverandøren Printoz i dag!

Hvorfor profilklær?
Profilklær er en viktig del av et selskaps merkevarebygging, enten dere er en stor eller liten bedrift. Profilklær vil la deg å fremvise og spre profilen din og hva dere står for, bygg bånd og kundelojalitet, men også samhold blant de ansatte. Derfor er det viktig at dere kjøper profilklær av høy kvalitet og er akkurat det rette valget for deg!

Hvordan skal vi bestille profilklær til akkurat bedriften vår?
Bestilling av profilklær er ikke vanskelig, men det er noen ting du bør huske på, slik at alt blir som du tenkt. Det første du må vurdere er om klærne må opprettholde en viss standard eller følge noen bestemte regler.

Er dere f.eks. i bygge- og håndverksindustrien, kan det være krav på spesialfunksjoner eller lignende på noen plagg. Innenfor helsevesenet er også noen andre krav som man må huske på. Gå gjennom og se om din arbeidsplass krever noen spesifikke profilklær - vi har det meste til alle bransjer!

Hvis du finner ut at du har noen spesielle behov, er det på tide å se hva bedriftens behov er. Alle bedrifter har ansatte som arbeider i ulike roller og har derfor også ulike behov.

Lagerarbeidere bør kanskje ha en kolleksjon med slitesterke arbeidsklær, mens selgere trenger et sett med eksklusive skjorter og flotte jakker. Ulike klær til ulike behov. Men sørg for at alt blir produsert samtidig, slik at du kan holde en ensartet stil på profilklærne!

Når du har valgt hvilke klær du vil at de ansatte skal ha, er det tid for moro - å velge modellen på hvert klesplagg! Kanskje har dere valgt at selgere skal ha 5 poloskjorter hver, men det finnes hundrevis av poloskjorter på markedet å velge mellom. Hvilken av disse er den rette for deg?

Når man velger klær, er det viktig å ikke fokusere for mye på ett plagg om gangen, men i stedet alltid ha et klart øye på hele kolleksjonen av profilklær. En god start er å gjøre er grafiske bedriftsprofil til basen som dere bygger alt annet fra. Hvis dere alltid bruker denne basen, kan dere være helt sikre på at kolleksjonen har en felles tråd, og at alt er i samklang og ser flott ut, selv om de ansatte har ulike roller og ulike plagg på seg selv.

Bruk gjerne vår søkefunksjon for å navigere på siden. Her kan du angi ønsket farge og prisklasse for å finne det ideelle plagget for akkurat deg innen din ønsket farge og prisklasse. Du kan også gå til produktkategorien og bla gjennom alle plaggene. På denne måten kan man få en masse inspirasjon og ideer som man kanskje ikke ellers ville ha fått.

Du kan også spørre oss om hjelp til å finne gode alternativer basert på din profil. Med den lange erfaringen og kompetansen vår, kan vi vårt sortiment og vet vanligvis også hvilke modeller og merker som passer til ulike grafiske profiler.

Når vi har valgt de rette klærne, er det på tide å legge til prikken over i'en: nemlig logoer og budskap! Her er det en god idé å holde seg til bedriftens og organisasjonens grafiske profil. Har bedriften din store tydelige logoer og budskaper i sin markedsføring, kan dere også bruke dette når det gjelder profilklærne.

Hvis bedriften har en mer diskret profil, er det best å også ha det i dine profilklær. Kanskje det er godt nok med en flott symbol brodert på poloskjortens erm? Eller logoen på utsiden av halsen? Mulighetene for flott, men likevel diskret, profilering er mange.

Få hjelp fra oss til å organisere digitale skisser på klærne dine og ønsket logo gratis. Da vet du allerede før produksjonen at du får nettopp den kolleksjonen som du fortjener!

Vi har lang erfaring i å finne og levere profilklær som er helt skreddersydde etter kundens ønsker og også komme med gode forslag når en kunde ikke er helt sikker på hva som passer. Kontakt oss i dag hvis du er usikker og vil ha hjelp med å utvikle de rette profilklærne for deg og varemerket ditt!

I tillegg til det største utvalget, har vi samlet de beste produktene fra Europas sterkeste merker for å kunne være en komplett leverandør som dekker alle behov når det kommer til klær med trykk. Hvis du allerede vet hva du leter etter, kan du enten søke blant kategoriene eller rett og slett skrive inn det du leter etter i søkefeltet. Siden vi har så mange gode produkter kan du forhåpentligvis finne alt du leter etter, og litt til!

Søkefunksjonen vår er noe vi er stolte av, fordi den tillater deg å sortere etter farge, pris, nyheter, popularitet og flere andre faktorer. Alt dette, slik at du så enkelt og raskt som mulig kan finne akkurat det produktet som passer behovene dine.

I utgangspunktet kan man bruke profilklær på to måter: internt eller eksternt. Man bruker altså profilklær som enten permanente arbeidsklær eller gir dem bort som gaver/reklame. Profilklær styrker gruppefølelsen innen en organisasjon og gir en samlende følelse. De gir et sterkt inntrykk når alle klærne i bedriften har en felles tråd i form av et felles fargetema og også har samme logo. Det styrker fellesskapet i gruppen og gir et flott og profesjonelt inntrykk når folk besøker arbeidsplassen.

Utad er profilklær en effektiv markedsføring ettersom det både er en gave (oppfattes ikke som reklame), og også er noe som vil brukes i lang tid. Sammenlign dette med f.eks. reklame på TV eller på Internett som vises en gang og så er borte for alltid. Mange som mottar profilklær bruker plagget regelmessig over en periode på måneder eller til og med år. Det kaller vi god reklame, altså!

Profilklær sprer pålitelig merkenavnet ditt på lang sikt. Hvis du lager en komplett kolleksjon av plagg i god kvalitet og flott design som du kan dele ut til kundene dine, vil du se at mange av dem blir ambassadører for merket ditt i flere år framover!

Profilklær og produktmedia - vi på Printoz tilbyr produktløsninger innen profilering. I utvalget vårt finner du og bedriften eller organisasjonen din alt innen profilklær, salgsfremmende gaver og profilreklame som f.eks. klær og produkter med eget trykk. Alle produkter er håndplukket for oss å kunne garantere deg som kunde høy kvalitet til rimelige priser.

Printoz tilbyr løsninger innen profilklær og produktmedia. Hos oss finner du og bedriften eller organisasjonen din alt når det gjelder profilklær, produktmedia og profilreklame, som f.eks. klær og produkter med eget trykk. Alle våre produkter er håndplukket for oss å kunne garantere deg som kunde høy kvalitet til rimelige priser. Vi vil gjerne hjelpe deg og bedriften med å profilera på en profesjonell måte med akkurat de rette produktene.

Til tross for det enorme utvalget, har produktene og leverandørene blitt utvalgt med stor omhu, slik at vi kan sikre en tilførsel av gode produkter. Vi jobber ikke med noe som vi ikke vet kan garantere oss og våre kunder den største kvalitet! Vi har 40 års erfaring og vet hva som fungerer i profilklær og produktmedia, så kontakt oss i dag slik at vi kan hjelpe deg å utvikle din egen kolleksjon av profilklær og produktmedia!

Våre to salgskontor med showroom og vårt store trykkeri ligger i Örebro, som er Sveriges "midtpunkt", men vi leverer profilklær, profilreklame og salgsfremmende gaver til Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad og resten av Norge og Skandinavia. Med raske og lette transporter, er det i dag ikke noe problem å levere til lange avstand ettersom det ikke påvirker leveringstiden markant. Levering av profilklær til Trondheim er nesten like rask som en levering til en nærliggende virksomhet i Örebro. Det eneste kravet er effektiv planlegging på trykkeriet ditt, og det vil vi selvfølgelig ordne!


Profilklær